از آنجایی که جمعیت تهران رو به افزایش رفته است، مصرف برق نیز بنا به این دلیل بالا می رود و امکان وجود مشکل و اختلالاتی در برق ساختمان ایجاد می شود. حال اگر این مشکلات در هنگام شب و تاریکی رخ دهد، می تواند برای شما بسیار آزار دهنده باشد. بنابراین، باید در تمام مناطق تهران برقکار شبانه روزی مشغول خدمتگزاری به مردم باشد تا در هر ساعت از شبانه روز بتواند مشکلات برقی مردم را برطرف کند.
حال ما در این مطلب توضیحات مفیدی در رابطه با برقکار شبانه روزی تهران ، علت نیاز ما به آن، خدمات برقکار و مراحل برقکاری ساختمان توسط برقکار شبانه روزی، به شما عزیزات ارائه دادهایم پس تا پایان با ما همراه باشید.
علت نیازمندی افراد به برقکار شبانه روزی تهران چیست؟
وسایل زیادی در خانه ها وجود دارند که کارکرد آن ها با وجود برق امکان پذیر است. همچنین بنا به دلایل ممکن است این دستگاه ها دچار اتصالی یا خرابی شوند. دستگاه هایی مانند یخچال، تلویزیون، ماشین لباسشویی و غیره. در صورتی که در هر یک از تجهیزات برقی منزل شما مشکلی به وجود بیاید، ممکن است کارهای شما مختل شود. بنابراین، نیاز شما به یک برقکار شبانه روزی در این بین بسیارحیاتی است.
خدمات برقکار شبانه روزی تهران
از جمله خدماتی که یک برقکار شبانه روزی موظف است آن را در قبال مشتری ارائه دهد می توان به موارد زیر اشاره کرد:
رفع قطعی برق
عیب یابی ساختمان
رفع دو فاز شدن برق
رفع خرابی برق
تعویض فیوز مینیاتوری
سیم کشی و برقکاری ساختمان
تعویض لامپ هالوژن
سیم کشی صنعتی
نصب دوربین مدار بسته
نصب و تولید کابل برق
نصب آیفون تصویری
نصب دزدگیر اماکن
نصب انواع چراغ
تعویض لامپ
تعویض جعبه مینیاتوری
تخریب دیوار
کابل کشی کولر گازی
ریموتی کردن انواع لامپ
نصب انواع نور مخفی
نصب سنسور راه پله
مراحل برقکاری ساختمان توسط برقکار شبانه روزی تهران
در ادامه می خواهیم به طور کلی برق کشی ساختمان را در 5 مرحله به صورت مختصر و مفید توضیح دهیم:
طراحی نقشه برق کشی ساختمان: در ابتدا با مشخص کردن نقشه کلی ساختمان، راحت تر می توان نقشه برق کشی ساختمان را طراحی کرد. این نقشه شامل محل قرار گیری کلید پریزها، لامپها، مهتابیها، جعبههای فیوز، لوستر، مسیر لوله کشی مسیر سیمهای برق توکار و روکار و غیره است. یکی دیگر از مزایای مشخص کردن نقشه برق کشی این است که، مقدار مصالح مورد نیاز و قیمت آن قبل از شروع کار مشخص می شود.
اندازه گیری خط تراز و کنده کاری: در این مرحله، با توجه به نقشه برق کشی ساختمان و استانداردهای سیم کشی، محل قرار گیری کلید پریزها تعیین شده و برای تراز کردن آن ها از یک شیلنگ تراز یا از لیزر با پایه قابل تنظیم، استفاده می شود. بعد از مشخص شدن جایگاه هر یک از موارد، با کمک ابزارهایی مانند پیکور برقی، بتن کن و شیارزن، جای هر یک از المان ها را سوراخ کرده تا بتوان قوطی ها و لوله های برق را از داخل آن ها عبور داد.
قرار دادن قوطی ها و لوله ها: حال باید قوطی ها، لوله ها و سیم ها داخل شیارهای ایجاد شده قرار گرفته شوند و با مقداری گچ خیس، محل آن ها توسط برقکار شبانه روزی تهران محکم شود. نکته ای که در این بین حائز اهمیت بوده این است که، جسم خارجی داخل شیارها، روی قوطی ها قرار نگرفته باشد؛ چراکه در این صورت برق را به خوبی عبور نداده و عایق می شوند.
سیم کشی برق ساختمان: در این مرحله از کار باید به کمک فنر، برق کشی سیم ها را از درون لوله هایی که از قبل داخل دیوار ایجاد شده است، عبور داد. بهتر است در این مرحله از یک تکه سیم استفاده شده تا اتصالی ایجاد نشود؛ زیرا ممکن است سیم ها لا به لای لوله گیر کند.
نصب کلیدها و پریزها: در مرحله آخر باید با خارج کردن سیم ها از داخل لوله های ایجاد شده در محل نصب کلیدها و پریزها، آن ها را با دقت نصب کرد. در آخر نیز مرحله برق کشی با انجام این مرحله، به پایان می رسد.
در پایان به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم که برای درخواست اعزام برقکار، به وب سایت فازینو https://faazino.com/ مراجعه کنید.